Salg og montering af billig solfanger / solvarmeanlæg i Odense samt hele Fyn, Sjælland og Jylland

Hos K I Smede- og Maskinservice i Odense på Fyn tilbyder vi salg og montering af solfanger / solvarme anlæg. Med et solvarmeanlæg fra K I Smede i Odense kan du spare mange penge på varmeregningen, da du kan opvarme huset med varmt vand genereret fra solfangerne.
 
Når du skal have udført montering af et solvarmeanlæg med solfanger, er det vigtigt at du bruger en solfangermontør som har stor erfaring med monteringen.
Hos K I Smede- og Maskinservice i Odense på Fyn har vi mange års erfaring med montering af solvarmeanlæg / solfangere, og vi tilbyder montering både på Fyn, Jylland og Sjælland.


Få opsat solvarmeanlæg – Vi tilbyder montering af solfanger i top kvalitet

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af dit solvarmeanlæg. Det betyder dog ikke, at du ikke både kan få en billig solfanger, som også er i en god kvalitet, men det er meget vigtigt, at du får en korrekt rådgivning om valget af dit solvarmeanlæg samt antallet af solfangere.
Hos K I Smede- og Maskinservice i Odense giver vi altid en personlig rådgivning, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på et nyt solvarmeanlæg til dit hus.


Vi forhandler bl.a. BATEC solvarmeanlæg på Fyn

Som nævnt ovenfor, er kvaliteten af dit solvarmeanlæg vigtig. Hos K I Smede- og Maskinservice i Odense er vi bl.a. forhandler af BATEC solvarmeanlæg på Fyn. BATEC er en producent af solvarmeanlæg med mange års erfaring indenfor produktion af solfangere.
BATEC producerer solvarmeanlæg i meget høj kvalitet og til gode priser. Derfor er BATEC en af de producenter af solfangere vi ofte anbefaler vore kunder, når de ønsker et solvarmeanlæg i god kvalitet og til en god pris.


Fordele ved solvarme anlæg / solfangere

Der er flere forskellige fordele ved at få monteret et solvarmeanlæg. Nedenfor er et udsnit af nogle af de fordele der er, ved at få lavet montering af solfanger.

-          Det er yderst CO2 venligt.
-          Det kræver meget lidt vedligeholdelse.
-          Det kan dække en god del af dit årlige varmeforbrug.
-          Du kan ofte koble fyret fra om sommeren og stadig have varme i gulvet i din bolig.
-          Det vil typisk kunne forøge din boligs værdi, grundet de høje energipriser.


Kontakt os for montering af solvarmeanlæg / solfanger

K I Smede- og Maskinservice i Odense på Fyn, tilbyder som nævn ovenfor montering af solvarmeanlæg / solfanger i Odense og på hele Fyn. Vi tilbyder også montering af solfanger i Århus, Aalborg, hele Jylland samt København og hele Sjælland.