Salg og vedligeholdelse af stokerfyr / pillefyr på hele Fyn

Hvis du overvejer at udskifte dit oliefyr, kan et stokerfyr / pillefyr være et godt alternativ. Du skal dog være opmærksom på, at et stokerfyr som udgangspunkt, selvfølgelig kræver mere lagerplads end et oliefyr.


Spar penge på varmeregningen med et pillefyr

Hvis man i stedet for et oliefyr vælger et stokerfyr / pillefyr og vælger at fyre med træpiller, kan besparelsen være på helt op til 30-40 %.
Vælger man at fyre med alternative brændselsformer som f.eks. træflis, kan besparelsen ved et stokerfyr være endnu større. Man skal dog altid sørge for at få den korrekte rådgivning omkring valget af stokerfyr og brændsel, da de forskellige brændselsformer også medfører forskellig vedligeholdelse af sit stokerfyr / pillefyr.

Der vil altid være mere arbejde med et stokerfyr end der vil være med et oliefyr, til gengæld er besparelsen på varmeregningen også til at føle på.
En investering i et pillefyr / stokerfyr kan typisk allerede være tjent hjem på 1 til 2 år, på grund af den store besparelse på varmeregningen.


Brændselsforbrug for stokerfyr kontra oliefyr

For at kunne sammenligne hvor mange kg. træpiller man skal bruge til sit pillefyr i forhold til antal liter olie, kan man som udgangspunkt gange sit olieforbrug med 2,2. Det betyder, at hvis man f.eks. bruger 4.000 liter olie om året kan man regne med ca. at skulle bruge 8.800 kg. træpiller til sit pillefyr. Disse tal passer til et forbrug fra den mest almindelige størrelse indenfor stokerfyr / pillefyr.

Hos K I Smede- og Maskinservice i Odense på Fyn tilbyder vi salg og vedligeholdelse af pillefyr / stokerfyr fra forskellige producenter. En af vores populære producenter er den danske producent KSM Stoker A/S.
KSM stoker er en dansk producent af stokerfyr, som har produceret stokerfyr i mere end 20 år, og som fremstiller stokerfyr i mange forskellige modeller og størrelser, og til næsten alle typer af brændsler indenfor stokerfyr.
Alle KSM’s stokerfyr er konstrueret til at have et minimum af vedligeholdelse og til at have en meget lang levetid. Alle KSM’s stokerfyr bliver fremstillet på eget værksted eller hos en af deres underleverandører.

Læs mere om KSM stoker på dette link: www.ksm-stoker.dk.


Kontakt K I Smede- og Maskinservice på Fyn for et godt tilbud på et nyt stokerfyr / pillefyr.